Ben jij een koploper?

Aanmeldformulier voor de Koplopersgroep Oranjebuurt

Wil je meteen aan de slag met verduurzamen?

Wil je op korte termijn jouw woning verduurzamen? Of heb je je woning al verduurzaamd?  We zoeken buurtbewoners, die nu al gelijk aan de slag willen.

Koplopersgroep Oranjebuurt

De koplopersgroep bestaat uit buurtbewoners die als eerste starten met het verduurzamen van hun woning. Vanaf het najaar ontwerpen wij in maandelijkse sessies duurzame oplossingen voor de buurt. Het tempo bepalen we samen met de koplopersgroep. De oplossingen verwerken wij in een soort menukaart, waaruit de buurtbewoners kunnen kiezen in welk tempo en voor welk budget zij willen verduurzamen – samen of individueel. Samen met de koplopersgroep starten we een traject voor collectieve inkoop, op basis van hun woon- en verduurzamingswensen.

Ambassadeurs

Op vrijwillige basis kan de koplopersgroep ook als buurtambassadeur contact leggen met andere buurtbewoners rondom geplande buurtactiviteiten (warmtescan, klussen in de buurt, enz.).

Meedenken en meedoen

Samen met deze groep ontwerpen we duurzame oplossingen voor de buurt. We kijken hoe we daadwerkelijk met marktpartijen eerste stappen kunnen zetten. De koplopersgroep wordt zo een voorbeeld voor de rest van de buurt.

Aanmeldformulier voor de Koplopersgroep Oranjebuurt