Energieloket Neder-Betuwe

Neder-Betuwe heeft een eigen Energieloket. 

Het Energieloket geeft gratis en onafhankelijk advies over een energiezuinige en toekomstbestendige woning. Je vindt er tips over subsidies, verhalen over hoe andere inwoners hun huis aanpakken, een stappenplan hoe je dit zonder spijt kunt doen en nog veel meer.

Energieloket Neder-Betuwe

Telefoon: 0345-50 40 12

Email: Nederbetuwe@EnergieloketRivierenland.nl
Openingstijden ma t/m vr van 9.00 tot 17.00
Website: www.energieloketnederbetuwe.nl

Hulp bij energie besparen en isoleren

Energieadviseur Dieter Kwint van het Energieloket: ‘Als deskundige en onafhankelijke partij helpen we inwoners van de gemeente Neder-Betuwe kosteloos op weg naar een energiezuinige woning. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld welke energiebesparende maatregelen geschikt zijn, financieringen en subsidies en hulp bij het beoordelen van offertes. De beslissingen neemt de huiseigenaar natuurlijk zelf. Als energieadviseur geef ik alleen een verstandige richting aan.

Soms zien mensen door de bomen het bos niet meer. En dan is het zonde als je niet even contact opneemt met het Energieloket. Blijf niet rondlopen met vragen over het energiezuinig maken van je woning. Waar let je op als je een keuze maakt en welke prioriteiten stel je? Welke zonnepanelen kies je bijvoorbeeld? En hoe beoordeel je de offertes die je hebt aangevraagd?’

Geen standaard oplossingen

“Als je aan de slag gaat met het energiezuinig maken van je woning, moet je met veel aspecten rekening houden. Er bestaat vaak geen standaardoplossing. Daarom biedt de gemeente Neder-Betuwe haar woningeigenaren de mogelijkheid voor onafhankelijk advies van Energieloket Neder-Betuwe. Kijk op: www.energieloketnederbetuwe.nl voor informatie, tips en handige tools die je echt al verder helpen.”

Energie besparen

Snel en goedkoop energie besparen: Ook zonder ingrijpende maatregelen – zoals het aanschaffen van zonnepanelen of dubbel glas-  kun je veel doen om geld en energie te besparen. Soms wel honderden euro’s per jaar! Lees hier alle tips!

Isoleren

Door je hele woning goed en op de juiste manier te isoleren zorg je direct voor een lage energierekening. Alle energie, die je niet verbruikt, hoef je niet te betalen. Direct winst, dus.
Isolatie vormt de basis voor een duurzaam huis met veel comfort. In de winter houd je je huis warm en in de zomer koel.

Tip: Abonneer je op de nieuwsbrief

Je bent dan op de hoogte van allerlei zaken voor het energiezuinig maken van je woning, zoals financieringen en subsidies, nieuwe ontwikkelingen en collectieve inkoopacties.

Verhalen woningeigenaren

Veel bewoners zijn al bezig met het verduurzamen van hun woning. Zij hebben al HR ++ glas, zonnepanelen of isolatie aangebracht of een hybride warmtepomp laten installeren. Lees meer over hun ervaringen.