Energie besparen

Energie besparen is een belangrijke stap naar een duurzame leefstijl. Iedereen kan direct beginnen met het verlagen van zijn energierekening door energie besparing en isolatie van de woning.

Veel huiseigenaren denken soms onterecht dat hun woning al voldoende geïsoleerd is. Juist met isoleren is winst te behalen. Het levert direct een lagere energierekening op, zeker met de huidige hoge gasprijzen. Energie die je niet verbruikt, hoef je ook niet te betalen.

Energieloket Neder-Betuwe

Het Energieloket Neder-Betuwe geeft gratis en onafhankelijk advies over een energiezuinige en toekomstbestendige woning. Je vindt er tips over subsidies, verhalen over hoe andere inwoners hun huis aanpakken, een stappenplan hoe je dit zonder spijt kunt doen en nog veel meer.

Toekomstbestendig Wonen Lening

De provincie Gelderland en gemeente Neder-Betuwe vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuiniger, toekomstbestendiger en beter worden gemaakt. Daarom is er de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor het verduurzamen van jouw huis: de ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’.