Energie besparen

Energie besparen is een belangrijke stap naar een duurzame leefstijl. Iedereen kan direct beginnen met het verlagen van zijn energierekening door energie besparing en isolatie van de woning.

Veel huiseigenaren denken soms onterecht dat hun woning al voldoende geïsoleerd is. Juist met isoleren is winst te behalen. Het levert direct een lagere energierekening op, zeker met de huidige hoge gasprijzen. Energie die je niet verbruikt, hoef je ook niet te betalen.

Woningdossier en subsidies voor woningeigenaren

Woningeigenaren in Neder-Betuwe kunnen nu wel heel voordelig hun woning verduurzamen. Er zijn maar liefst drie subsidieregelingen, waar inwoners gebruik van kunnen maken en het gaat echt om forse bedragen. Vul eerst het Woningdossier in en bel daarna het Energieloket om de subsidies aan te vragen.

Energieloket Neder-Betuwe

Het Energieloket Neder-Betuwe geeft gratis en onafhankelijk advies over een energiezuinige en toekomstbestendige woning. Via het Woningdossier krijg je een goed stappenplan hoe je je woning kunt verduurzamen. Het Energieloket helpt je ook om de subsidies aan te vragen.

Toekomstbestendig Wonen Lening

De provincie Gelderland en gemeente Neder-Betuwe vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuiniger, toekomstbestendiger en beter worden gemaakt. Daarom is er de mogelijkheid om een lening af te sluiten voor het verduurzamen van jouw huis: de ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’.