Aanvragen laadpaal elektrische auto

Openbare laadpalen

In onze gemeente plaatsen we de komende jaren steeds meer openbare laadpalen. De openbare laadpalen worden geplaatst door onze samenwerkingspartner Vattenfall InCharge en worden opgeladen met 100% groene stroom van Nederlandse windmolens.

Welke laadpalen worden geplaatst?

  • Alfen Twin met twee aansluitpunten
  • Laadvermogen tot 11kW

Een laadpaal aanvragen

Geen laadpaal in de buurt? Vraag een laadpaal aan. Het kan gebeuren dat er nog geen openbare laadpaal bij jou in de buurt is. In dat geval kun je een laadpaal aanvragen. Dat kost je niets; je betaalt alleen voor het opladen van je elektrische auto. Meer informatie over het opladen van je elektrische auto in de openbare ruimte: website van Vattenfall InCharge .

Een laadpas aanvragen

Om de laadpalen te kunnen gebruiken heb je een laadpas nodig. De laadpas van Vattenfall InCharge werkt op alle publieke laadpalen in Nederland. Je vraagt de laadpas hier aan.

Snel laadpalen in de buurt vinden

Er zijn verschillende apps waarmee je een laadpaal in de buurt vindt. Vattenfall InCharge biedt de gratis InCharge-app aan. Hierin vind je alle openbare laadpalen. Ook zie je of een laadpaal vrij is en rijd je er direct naartoe met de ingebouwde navigatiefunctie. 

Download de gratis InCharge-app.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de komst van de extra laadpalen in onze gemeente? Bekijk de  antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met openbaar.laden@vattenfall.nl.