Buurtwandeling Oranjebuurt: leid jij ons rond?

Aanmeldformulier Buurtwandeling Oranjebuurt op dinsdag 20 augustus van 19.00 tot 21.00 uur

Buurtbewoners kennen hun wijk het best

Als buurtbewoner weet jij als geen ander hoe het is om te wonen in de Oranjebuurt. En hoe je dat in de toekomst zou willen doen. Graag willen we meer horen over de Oranjebuurt. Wat is zo leuk aan deze buurt? Waarom woon je hier prettig? Wat zou kunnen verbeteren? Vertel het ons.

Buurtwandeling door de Oranjebuurt

Op dinsdag 20 augustus van 19.00 tot 21.00 uur organiseren we een buurtwandeling door de Oranjebuurt. We nodigen je uit om samen met ons door de buurt te wandelen en mee te denken over hoe wij de buurt kunnen verbeteren en de woningen kunnen verduurzamen.
We verzamelen vanaf 18.45 uur bij: de oude brandweerkazerne, Oranjelaan 1

Onderwerpen tijdens de buurtwandeling

Tijdens de buurtwandeling lopen we door de wijk. Je kunt van alles aanwijzen en met ons bespreken. Bijvoorbeeld de kwaliteit van de woningen, hoelang mensen er al wonen, wateroverlast, de inrichting van de openbare ruimte (parkeerplekken, onderhoud straatmeubilair, verlichting, groen in de wijk), gezellige ontmoetingsplekken, hoe kunnen we ervoor zorgen dat je in de wijk kunt blijven wonen als je ouder wordt, contact met de buren, enz.

Wie lopen er mee?

Natuurlijk de buurtbewoners zelf, maar ook de wethouder Duurzaamheid en de wethouder Sociaal van de gemeente, de directeur van woningcorporatie Thius en de medewerkers van het duurzaamheidsproject. 

Doet u ook mee?

We zoeken buurtbewoners die met ons willen meewandelen en ons door de wijk willen rondleiden. Wij zorgen voor een lekkere traktatie tijdens de wandeling. U kunt nog tijdens de buurtwandeling aansluiten, maar we vinden het prettig als u zich vooraf aanmeldt. Dan weten we ongeveer hoeveel buurtbewoners meelopen.

Aanmeldformulier Buurtwandeling Oranjebuurt op dinsdag 20 augustus van 19.00 tot 21.00 uur